sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Hyvää isänpäivää!

Värjäsin tossa viikko sitten hiukset vaaleanruskeasta tummanruskeaan. Tykkään itse tästä enemmän.
Näkyy tokassa kuvassa hienosti noi hiusvärin jäljet :D Mitäpä pienistä.

Tänään vietettiin isänpäivää ja käytiin sitten T:n porukoilla ja sieltä sitten lähdettiin kohti Huittista mun isää katsomaan. Otettiin pikkuveli Kokemäeltä mukaan. Lahjaksi ostin isälle adidaksen suihkusaippua ja dödösetin ja suklaata. En osaa ostaa miehille mitään lahjoja. Iskä saa multa melkein aina saman lahjan isänpäivänä :D Tulee ainaki tarpeeseen.

Mulla oli viime viikko vapaata koulusta ja nyt sitten huomenna kouluun. Ihanaa arki koittaa! Ja tarkotan tota ihan tosissani. Arkena jaksaa paremmin, kun on ne tietyt rutiinit, kuten herätä aikasin, mennä kouluun, tulla kotiin, syödä ja ehkä illalla lenkille tai salille. En tiedä mitä sitten teen kun valmistun ja jäisin työttömäksi pitkäksi aikaa. Mun pää varmaan hajois tylsyyteen ja laiskuuteen.

Nyt lopettelen ja menen tekemään iltapalaa. Kyllä puoli yhdeltätoista. Eikö joskus sanottu ettei sais iltakuuden jälkeen syödä tai jotain vastaavaa? Bitch pls...kuolisin nälkään jo ennen nukkumaan menoa! Mutta mutta seuraavaa postausta taas sitten ensi viikolla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti