perjantai 4. marraskuuta 2016

Problem solved

Hei! Postauksien teko jumittui hetkeksi, koska piti mennä eräänä päivänä kuvaamaan ja piti ladata kamerasta akku. No sitten käännän koko kämpän nurin, kun koitan etsiä sitä kameran laturia tuloksetta...Meni hermot ja päätin ostaa uuden kameran. Ei siis sen laturin takia. Siinä kamerassa oli helvetisti muitakin vikoja.
Tilasin nykysen kamerani sunnuntaina ja se tuli eilen. Elikkäs tämä uusi kamerani on Sony A5000.
On pienikokoinen järjestelmäkamera. Mukana tuli myös ylimääräinen objektiivi, joka zoomaa tosi lähelle. Voisin tehdä siitä erillisen postauksen :)

Mutta asiasta seuraavaan! Elikkäs...en ole piiiiitkään aikaan ollut aktiivinen blogin puolella, joten uuden kameran myötä ruven olemaan, kun kuvaaminenkin helpottui.
Mitäköhän mun elämään kuuluu?
No edelleenkin opiskelen matkailualaa ja pitäisi valmistua keväällä 2017 matkailupalveluiden tuottajaksi.
Aloin seurustelemaan 8.8.2015 ihanan miehen kanssa, jonka kanssa muutettiin yhteen tänä vuonna.
Eli muutin Huittisista Poriin. Siinähän koulu matka lyheni monella kymmenellä kilometrillä. Koko ikäni asunu Huittisissa ja Kokemäellä ja nyt olenkin porilainen. Tykkään asua täällä, enkä koskaan haluisi asua muualla Satakunnassa kuin Porissa.

Täytin sitten 22.5 tänä vuonna 18 vuotta. Kesäloma sujui aika hitaasti. Ainakin loppua kohden, koska tykkään arjesta ja meinasi välillä pää räjähtää kun ei ollut kunnon rytmiä. Noita tuntemuksia oli silloin heinäkuussa. Kesäkuussa olin pari viikko töissä.
Kesä sujui laiskotellen, herkutellen ja tuli juotua vähän alkoholia. En pystyisi enää kyllä elämään samallain kuin silloin. Karkasin vähän noi kaikki kolme käsistä hieman.

Elokuu kun koitti niin ajattelin, että miten oon pystyny elämään näin. Kuntokin ihan nollissa ja kaljamahaakin on kertynyt. Päätin hommata salikortin ja vähentää epäterveellistä elämää.
Nykyään käyn sen 2-3 kertaa salilla, mitä mulle määrättiin ja käyn välillä lenkillä. Enkä edes enää juo alkoholia joka viikko, enkä välillä ota mitään alkoholia edes kuukauteen. Enää ei edes huvita lähteä juomaan. On sillekkin rahalle järkevämpääkin tekemistä.

 Tossa syyslomalla tuli vähän otettua kun kaveri täytti 18 ja silloin kun oli appiukon synttäripippalot.
Ja en herkuttelekkaan niin usein. Kerta viikossakin riittää pieneen herkutteluun. Herkuttelu oli mun suurin ongelma. Kun parisuhde alkoi niin liikunta jäi vähemmälle ja mättöiltiin yhdessä. Lihoin varmaan valehtelematta reippaasti yli 5kg mutta alle 10kg. Nykyistä painoa en tiedä, enkä halua vielä edes tietää. Onneksi ei omisteta edes vaakaa.
Tässä kuussa tulee 3kk kun lopetin röökin polton. Ehkä elämäni yksi viisain tekoni tähän mennessä!
Kun olen salilla käynyt niin sain syyskuussa jo ostaa pienemmät farkut. Se oikein yllätti mut! Se lisää helvetisti motii treenaamiseen!

Tässä kuussa mun pitäisi saada ajokortti! Siitä olen tosi innoissani. Mutta lopettelen kirjoittamisen tältä päivältä ja lähden kuudeksi Porin kummituskävelyyn luokan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti